Het is steeds mogelijk om aanpassingen te doen. U kan de verschillende menu´s ook samenvoegen zodat u de ideale formule voor uw feest krijgt.
Op elk buffet staan er standaard drie verschillende sauzen (mayoniase, cocktail, tartaar) die worden vergezeld door een divers broodassortiment met gezouten hoevenboter.
Naast het dessert kunnen we ook een kaasplank voorzien met een rijk assortiment dat wordt samengesteld naargelang uw smaak. Deze wordt afgewerkt met verschillende garnituren.(druiven, notenmix, dadels, vijgen, rozijnen…) Hiervoor zal een aparte kost worden aangerekend die zal afhangen van de grootte van de plank.
Indien wij voor borden en bestek moeten zorgen is er een meerprijs van 1.5 euro per persoon.
U kan steeds rekenen op onze service om ter plaatsen te komen koken, voor minder dan 20 personen is er een bijkomende kost
van 25 euro per uur.
U kan de keuze maken uit de volgende aardappelgerechten en warme sausen
frietjes
aardappelkroketten
aardappelpuree
aardappelgratin
champignonroomsaus
krielaardappeltjes
gepersileerde aardappel
stroganoffsaus
peperroomsaus
verse bearnaise
verse hollandaise
vleesjus
peperroomsaus
Warm buffet vlees
hapjes
2 verschillende hapjes van het huis
voorgerecht
warm of koud (keuze is bespreekbaar)
of
een verse soep met zijn garnituur (keuze is bespreekbaar)
buffet
gemarineerde bloksteak 1e keuze
zachte ragou van varkenswangen
eendenborstfilet met honingsaus
speenvarken
gekruide kalkoen reepjes
–
tongrolletjes in witte wijnsaus
–
divers assortiment warme groenten (seizoen)
divers assortiment koude groenten (seizoen)
koude pastasalade
dessert
duo van chocomouse
vanilleroomijs met z´n garnituur
profiterol met chocoladesaus, slagroom
verse fruista (seizoen)
–
38 euro per persoon, btw incl.
Kinderen onder 10 jaar 20 euro per kind, onder 4 jaar zijn gratis.